ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0053
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 454 454 454
Enerji kJ 1901 1901 1901
Su g 1,53 1,53 1,53
Kül g 0,22 0,22 0,22
Protein g 3,53 3,53 3,53
Azot g 0,62 0,62 0,62
Yağ, toplam g 12,29 12,29 12,29
Karbonhidrat g 82,43 82,43 82,43
Nişasta g 27,99 27,99 27,99
Sakaroz g 42,39 42,39 42,39
Glukoz g 4,28 4,28 4,28
Fruktoz g 2,24 2,24 2,24
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 1,64 1,64 1,64
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,47 0,47 0,47
Fosfor, P mg 40 40 40
Kalsiyum, Ca mg 14 14 14
Magnezyum, Mg mg 14 14 14
Potasyum, K mg 68 68 68
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,9 2,9 2,9
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.