ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0004
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 339 339 339
Enerji kJ 1419 1419 1419
Su g 0,94 0,94 0,94
Kül g 6,47 6,47 6,47
Protein g 13,76 13,76 13,76
Azot g 2,60 2,60 2,60
Yağ, toplam g 0,11 0,11 0,11
Karbonhidrat g 62,87 62,87 62,87
Lif, toplam diyet g 15,85 15,85 15,85
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 1,54 1,54 1,54
Fruktoz g 2,33 2,33 2,33
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 305 305 305
Demir, Fe mg 2,93 2,93 2,93
Fosfor, P mg 327 327 327
Kalsiyum, Ca mg 120 120 120
Magnezyum, Mg mg 293 293 293
Potasyum, K mg 4405 4405 4405
Sodyum, Na mg 122 122 122
Çinko, Zn mg 0,40 0,40 0,40
Selenyum, Se µg 5,3 5,3 5,3
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.