ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0036
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 551 551 551
Enerji kJ 2307 2307 2307
Su g 2,32 2,32 2,32
Kül g 3,32 3,32 3,32
Protein g 0,69 0,69 0,69
Azot g 0,11 0,11 0,11
Yağ, toplam g 34,93 34,93 34,93
Karbonhidrat g 58,42 58,42 58,42
Lif, toplam diyet g 0,32 0,32 0,32
Nişasta g 50,22 50,22 50,22
Sakaroz g 5,83 5,83 5,83
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 699 699 699
Demir, Fe mg 14,59 14,59 14,59
Fosfor, P mg 532 532 532
Kalsiyum, Ca mg 11 11 11
Magnezyum, Mg mg 1 1 1
Potasyum, K mg 737 737 737
Sodyum, Na mg 280 280 280
Çinko, Zn mg 0,12 0,12 0,12
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.