ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0016
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 35 35 35
Enerji kJ 145 145 145
Su g 90,74 90,74 90,74
Kül g 0,66 0,66 0,66
Protein g 0,04 0,04 0,04
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,03 0,03 0,03
Karbonhidrat g 8,53 8,53 8,53
Sakaroz g 0,10 0,10 0,10
Glukoz g 3,37 3,37 3,37
Fruktoz g 4,88 4,88 4,88
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,21 0,21 0,21
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 9 9 9
Magnezyum, Mg mg 7 7 7
Potasyum, K mg 149 149 149
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,04 0,04 0,04
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.