ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0029
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 50 50 50
Enerji kJ 209 209 209
Su g 86,22 86,22 86,22
Kül g 0,40 0,40 0,40
Protein g 0,31 0,31 0,31
Azot g 0,05 0,05 0,05
Yağ, toplam g 0,16 0,16 0,16
Karbonhidrat g 10,71 10,71 10,71
Lif, toplam diyet g 2,20 2,20 2,20
Sakaroz g 0,22 0,22 0,22
Glukoz g 5,64 5,64 5,64
Fruktoz g 4,98 4,98 4,98
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,10 0,10 0,10
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 5 5 5
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 80 80 80
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,2 2,2 2,2
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.