ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0030
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 58 58 58
Enerji kJ 242 242 242
Su g 85,13 85,13 85,13
Kül g 0,24 0,24 0,24
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 14,28 14,28 14,28
Lif, toplam diyet g 0,35 0,35 0,35
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 6,82 6,82 6,82
Fruktoz g 5,39 5,39 5,39
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,88 0,88 0,88
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,20 0,20 0,20
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 12 12 12
Magnezyum, Mg mg 7 7 7
Potasyum, K mg 193 193 193
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,05 0,05 0,05
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 8,8 8,8 8,8
L-askorbik asit mg 8,8 8,8 8,8
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.