ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0137
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 172 172 172
Enerji kJ 721 721 721
Su g 63,49 63,49 63,49
Kül g 0,74 0,74 0,74
Protein g 3,70 3,70 3,70
Azot g 0,58 0,58 0,58
Yağ, toplam g 6,30 6,30 6,30
Karbonhidrat g 24,59 24,59 24,59
Lif, toplam diyet g 1,18 1,18 1,18
Nişasta g 3,46 3,46 3,46
Tuz mg 63 63 63
Demir, Fe mg 0,11 0,11 0,11
Fosfor, P mg 43 43 43
Kalsiyum, Ca mg 41 41 41
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 64 64 64
Sodyum, Na mg 25 25 25
Çinko, Zn mg 0,17 0,17 0,17
Tiamin mg 0,026 0,026 0,026
Riboflavin mg 0,096 0,096 0,096
B-6 vitamini, toplam mg 0,008 0,008 0,008
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.