ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0138
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 165 165 165
Enerji kJ 689 689 689
Su g 64,44 64,44 64,44
Kül g 0,75 0,75 0,75
Protein g 4,74 4,74 4,74
Azot g 0,74 0,74 0,74
Yağ, toplam g 5,33 5,33 5,33
Karbonhidrat g 24,11 24,11 24,11
Lif, toplam diyet g 0,63 0,63 0,63
Nişasta g 5,03 5,03 5,03
Sakaroz g 16,10 16,10 16,10
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 2,98 2,98 2,98
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 103 103 103
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 65 65 65
Kalsiyum, Ca mg 78 78 78
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 56 56 56
Sodyum, Na mg 41 41 41
Çinko, Zn mg 0,35 0,35 0,35
Tiamin mg 0,038 0,038 0,038
Riboflavin mg 0,111 0,111 0,111
B-6 vitamini, toplam mg 0,005 0,005 0,005
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.