ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0139
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 177 177 177
Enerji kJ 741 741 741
Su g 62,38 62,38 62,38
Kül g 0,68 0,68 0,68
Protein g 3,13 3,13 3,13
Azot g 0,49 0,49 0,49
Yağ, toplam g 6,04 6,04 6,04
Karbonhidrat g 27,36 27,36 27,36
Lif, toplam diyet g 0,41 0,41 0,41
Nişasta g 2,86 2,86 2,86
Sakaroz g 18,79 18,79 18,79
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 3,29 3,29 3,29
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 85 85 85
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 44 44 44
Kalsiyum, Ca mg 43 43 43
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 64 64 64
Sodyum, Na mg 34 34 34
Çinko, Zn mg 0,23 0,23 0,23
Tiamin mg 0,033 0,033 0,033
Riboflavin mg 0,153 0,153 0,153
B-6 vitamini, toplam mg 0,010 0,010 0,010
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.