ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0140
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 135 135 135
Enerji kJ 564 564 564
Su g 71,46 71,46 71,46
Kül g 0,58 0,58 0,58
Protein g 3,70 3,70 3,70
Azot g 0,58 0,58 0,58
Yağ, toplam g 5,11 5,11 5,11
Karbonhidrat g 17,86 17,86 17,86
Lif, toplam diyet g 1,29 1,29 1,29
Nişasta g 2,33 2,33 2,33
Sakaroz g 10,07 10,07 10,07
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 55 55 55
Demir, Fe mg 0,17 0,17 0,17
Fosfor, P mg 41 41 41
Kalsiyum, Ca mg 46 46 46
Magnezyum, Mg mg 4 4 4
Potasyum, K mg 57 57 57
Sodyum, Na mg 22 22 22
Çinko, Zn mg 0,21 0,21 0,21
Riboflavin mg 0,206 0,206 0,206
B-6 vitamini, toplam mg 0,014 0,014 0,014
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.