ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0141
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 141 141 141
Enerji kJ 590 590 590
Su g 70,74 70,74 70,74
Kül g 0,57 0,57 0,57
Protein g 2,49 2,49 2,49
Azot g 0,39 0,39 0,39
Yağ, toplam g 5,66 5,66 5,66
Karbonhidrat g 19,50 19,50 19,50
Lif, toplam diyet g 1,04 1,04 1,04
Nişasta g 1,67 1,67 1,67
Sakaroz g 10,10 10,10 10,10
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 2,85 2,85 2,85
Maltoz g 2,06 2,06 2,06
Tuz mg 65 65 65
Demir, Fe mg 1,73 1,73 1,73
Fosfor, P mg 49 49 49
Kalsiyum, Ca mg 46 46 46
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 63 63 63
Sodyum, Na mg 26 26 26
Çinko, Zn mg 0,19 0,19 0,19
Tiamin mg 0,052 0,052 0,052
Riboflavin mg 0,113 0,113 0,113
B-6 vitamini, toplam mg 0,306 0,306 0,306
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.