ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0142
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 144 144 144
Enerji kJ 602 602 602
Su g 70,34 70,34 70,34
Kül g 0,65 0,65 0,65
Protein g 3,32 3,32 3,32
Azot g 0,52 0,52 0,52
Yağ, toplam g 6,02 6,02 6,02
Karbonhidrat g 18,53 18,53 18,53
Lif, toplam diyet g 1,14 1,14 1,14
Nişasta g 2,38 2,38 2,38
Tuz mg 65 65 65
Demir, Fe mg 1,73 1,73 1,73
Fosfor, P mg 49 49 49
Kalsiyum, Ca mg 46 46 46
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 63 63 63
Sodyum, Na mg 26 26 26
Çinko, Zn mg 0,19 0,19 0,19
Tiamin mg 0,040 0,040 0,040
Riboflavin mg 0,139 0,139 0,139
B-6 vitamini, toplam mg 0,046 0,046 0,046
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.