ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0006
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 43 43 43
Enerji kJ 178 178 178
Su g 89,33 89,33 89,33
Kül g 0,02 0,02 0,02
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 10,65 10,65 10,65
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,52 0,52 0,52
Glukoz g 5,23 5,23 5,23
Fruktoz g 5,44 5,44 5,44
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 6 6 6
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 15 15 15
Kalsiyum, Ca mg 239 239 239
Magnezyum, Mg mg 0 0 0
Potasyum, K mg 2 2 2
Sodyum, Na mg 2 2 2
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.