ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0007
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 0 0 0
Enerji kJ 0 0 0
Su g 99,96 99,96 99,96
Kül g 0,00 0,00 0,00
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Aspartam g 0,02 0,02 0,02
Asesülfam-K g 0,01 0,01 0,01
Sodyum sakkarin g 0,01 0,01 0,01
Tuz mg 6 6 6
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 4 4 4
Kalsiyum, Ca mg 1 1 1
Magnezyum, Mg mg 0 0 0
Potasyum, K mg 1 1 1
Sodyum, Na mg 2 2 2
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.