ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0015
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 410 410 410
Enerji kJ 1716 1716 1716
Su g 1,62 1,62 1,62
Kül g 4,32 4,32 4,32
Protein g 7,24 7,24 7,24
Azot g 1,27 1,27 1,27
Yağ, toplam g 8,67 8,67 8,67
Karbonhidrat g 73,45 73,45 73,45
Lif, toplam diyet g 4,70 4,70 4,70
Nişasta g 55,45 55,45 55,45
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 3,92 3,92 3,92
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 1,69 1,69 1,69
Tuz mg 4015 4015 4015
Demir, Fe mg 1,53 1,53 1,53
Fosfor, P mg 204 204 204
Kalsiyum, Ca mg 35 35 35
Magnezyum, Mg mg 41 41 41
Potasyum, K mg 189 189 189
Sodyum, Na mg 1606 1606 1606
Çinko, Zn mg 0,81 0,81 0,81
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.