ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0017
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 19 19 19
Enerji kJ 78 78 78
Su g 93,74 93,74 93,74
Kül g 1,00 1,00 1,00
Protein g 1,00 1,00 1,00
Azot g 0,16 0,16 0,16
Yağ, toplam g 0,12 0,12 0,12
Karbonhidrat g 2,59 2,59 2,59
Lif, toplam diyet g 1,55 1,55 1,55
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 1280 1280 1280
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 9 9 9
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 156 156 156
Sodyum, Na mg 512 512 512
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.