ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
11.02.0008
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 10 10 10
Enerji kJ 43 43 43
Su g 97,34 97,34 97,34
Kül g 0,00 0,00 0,00
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 2,52 2,52 2,52
Lif, toplam diyet g 0,13 0,13 0,13
Sakaroz g 0,97 0,97 0,97
Glukoz g 0,97 0,97 0,97
Fruktoz g 1,09 1,09 1,09
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 1 1 1
Magnezyum, Mg mg 0 0 0
Potasyum, K mg 10 10 10
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 7,9 7,9 7,9
L-askorbik asit mg 7,5 7,5 7,5
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.