ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0074
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Kaymaklı lokum
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 376 376 376
Enerji kJ 1572 1572 1572
Su g 16,14 16,14 16,14
Kül g 0,16 0,16 0,16
Protein g 0,81 0,81 0,81
Azot g 0,13 0,13 0,13
Yağ, toplam g 8,79 8,79 8,79
Karbonhidrat g 72,56 72,56 72,56
Lif, toplam diyet g 1,54 1,54 1,54
Nişasta g 11,90 11,90 11,90
Sakaroz g 12,43 12,43 12,43
Glukoz g 21,78 21,78 21,78
Fruktoz g 20,45 20,45 20,45
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 7 7 7
Demir, Fe mg 0,32 0,32 0,32
Fosfor, P mg 21 21 21
Kalsiyum, Ca mg 27 27 27
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 40 40 40
Sodyum, Na mg 3 3 3
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.