ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0143
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 359 359 359
Enerji kJ 1503 1503 1503
Su g 10,36 10,36 10,36
Kül g 0,05 0,05 0,05
Protein g 0,13 0,13 0,13
Azot g 0,02 0,02 0,02
Yağ, toplam g 0,19 0,19 0,19
Karbonhidrat g 89,28 89,28 89,28
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Nişasta g 11,80 11,80 11,80
Sakaroz g 24,95 24,95 24,95
Glukoz g 20,92 20,92 20,92
Fruktoz g 20,41 20,41 20,41
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,10 0,10 0,10
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 5 5 5
Magnezyum, Mg mg 2 2 2
Potasyum, K mg 19 19 19
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,6 2,6 2,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.