ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0015
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
4,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 49 49 49
Enerji kJ 204 204 204
Su g 86,68 86,68 86,68
Kül g 1,46 1,46 1,46
Protein g 2,06 2,06 2,06
Azot g 0,47 0,47 0,47
Yağ, toplam g 0,32 0,32 0,32
Karbonhidrat g 9,28 9,28 9,28
Lif, toplam diyet g 0,20 0,20 0,20
Tuz mg 1039 1039 1039
Demir, Fe mg 0,50 0,50 0,50
Fosfor, P mg 67 67 67
Kalsiyum, Ca mg 8 8 8
Magnezyum, Mg mg 11 11 11
Potasyum, K mg 70 70 70
Sodyum, Na mg 415 415 415
Çinko, Zn mg 0,34 0,34 0,34
Selenyum, Se µg 7,7 7,7 7,7
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.