ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0020
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9160
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 280 280 280
Enerji kJ 1173 1173 1173
Su g 33,87 33,87 33,87
Kül g 1,59 1,59 1,59
Protein g 12,25 12,25 12,25
Azot g 1,96 1,96 1,96
Yağ, toplam g 6,40 6,40 6,40
Karbonhidrat g 41,02 41,02 41,02
Lif, toplam diyet g 4,87 4,87 4,87
Nişasta g 35,22 35,22 35,22
Tuz mg 1630 1630 1630
Demir, Fe mg 2,01 2,01 2,01
Fosfor, P mg 108 108 108
Kalsiyum, Ca mg 31 31 31
Magnezyum, Mg mg 43 43 43
Potasyum, K mg 202 202 202
Sodyum, Na mg 652 652 652
Çinko, Zn mg 1,82 1,82 1,82
Tiamin mg 0,164 0,164 0,164
Riboflavin mg 0,084 0,084 0,084
B-6 vitamini, toplam mg 0,068 0,068 0,068
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.