ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0033
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 265 265 265
Enerji kJ 1109 1109 1109
Su g 32,68 32,68 32,68
Kül g 0,29 0,29 0,29
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,08 0,08 0,08
Karbonhidrat g 65,24 65,24 65,24
Lif, toplam diyet g 1,71 1,71 1,71
Sakaroz g 1,27 1,27 1,27
Glukoz g 20,97 20,97 20,97
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 13,72 13,72 13,72
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 3 3 3
Magnezyum, Mg mg 0 0 0
Potasyum, K mg 121 121 121
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.