ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0035
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 275 275 275
Enerji kJ 1149 1149 1149
Su g 30,18 30,18 30,18
Kül g 0,26 0,26 0,26
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,12 0,12 0,12
Karbonhidrat g 67,31 67,31 67,31
Lif, toplam diyet g 2,13 2,13 2,13
Sakaroz g 3,19 3,19 3,19
Glukoz g 18,94 18,94 18,94
Fruktoz g 13,53 13,53 13,53
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 16,11 16,11 16,11
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 23 23 23
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 69 69 69
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.