ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0017
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 411 411 411
Enerji kJ 1720 1720 1720
Su g 1,72 1,72 1,72
Kül g 2,05 2,05 2,05
Protein g 5,13 5,13 5,13
Azot g 0,82 0,82 0,82
Yağ, toplam g 6,12 6,12 6,12
Karbonhidrat g 82,80 82,80 82,80
Lif, toplam diyet g 2,19 2,19 2,19
Nişasta g 56,17 56,17 56,17
Tuz mg 1670 1670 1670
Demir, Fe mg 0,63 0,63 0,63
Fosfor, P mg 97 97 97
Kalsiyum, Ca mg 43 43 43
Magnezyum, Mg mg 23 23 23
Potasyum, K mg 134 134 134
Sodyum, Na mg 668 668 668
Çinko, Zn mg 0,36 0,36 0,36
Selenyum, Se µg 12,3 12,3 12,3
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.