ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0020
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 370 370 370
Enerji kJ 1548 1548 1548
Su g 8,37 8,37 8,37
Kül g 0,08 0,08 0,08
Protein g 0,19 0,19 0,19
Azot g 0,03 0,03 0,03
Yağ, toplam g 0,78 0,78 0,78
Karbonhidrat g 90,58 90,58 90,58
Nişasta g 66,91 66,91 66,91
Tuz mg 5 5 5
Demir, Fe mg 0,18 0,18 0,18
Fosfor, P mg 103 103 103
Kalsiyum, Ca mg 14 14 14
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 8 8 8
Sodyum, Na mg 2 2 2
Çinko, Zn mg 0,26 0,26 0,26
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.