ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0013
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 63 63 63
Enerji kJ 266 266 266
Su g 83,02 83,02 83,02
Kül g 0,77 0,77 0,77
Protein g 2,63 2,63 2,63
Azot g 0,42 0,42 0,42
Yağ, toplam g 0,44 0,44 0,44
Karbonhidrat g 11,37 11,37 11,37
Lif, toplam diyet g 1,78 1,78 1,78
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 3,99 3,99 3,99
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 317 317 317
Demir, Fe mg 0,33 0,33 0,33
Fosfor, P mg 45 45 45
Kalsiyum, Ca mg 7 7 7
Magnezyum, Mg mg 15 15 15
Potasyum, K mg 163 163 163
Sodyum, Na mg 127 127 127
Çinko, Zn mg 0,34 0,34 0,34
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.