ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0145
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 143 143 143
Enerji kJ 598 598 598
Su g 69,74 69,74 69,74
Kül g 0,54 0,54 0,54
Protein g 3,51 3,51 3,51
Azot g 0,55 0,55 0,55
Yağ, toplam g 5,64 5,64 5,64
Karbonhidrat g 18,48 18,48 18,48
Lif, toplam diyet g 2,09 2,09 2,09
Nişasta g 5,36 5,36 5,36
Tuz mg 33 33 33
Demir, Fe mg 0,67 0,67 0,67
Fosfor, P mg 42 42 42
Kalsiyum, Ca mg 45 45 45
Magnezyum, Mg mg 8 8 8
Potasyum, K mg 39 39 39
Sodyum, Na mg 13 13 13
Çinko, Zn mg 0,50 0,50 0,50
Tiamin mg 0,052 0,052 0,052
Riboflavin mg 0,092 0,092 0,092
B-6 vitamini, toplam mg 0,000 0,000 0,000
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.