ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0085
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 310 310 310
Enerji kJ 1298 1298 1298
Su g 21,17 21,17 21,17
Kül g 1,23 1,23 1,23
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 77,55 77,55 77,55
Lif, toplam diyet g 0,05 0,05 0,05
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 30,82 30,82 30,82
Fruktoz g 29,35 29,35 29,35
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 4 4 4
Demir, Fe mg 0,63 0,63 0,63
Fosfor, P mg 67 67 67
Kalsiyum, Ca mg 46 46 46
Magnezyum, Mg mg 30 30 30
Potasyum, K mg 1083 1083 1083
Sodyum, Na mg 1 1 1
Çinko, Zn mg 0,35 0,35 0,35
Selenyum, Se µg 1,6 1,6 1,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.