ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0084
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 308 308 308
Enerji kJ 1291 1291 1291
Su g 21,55 21,55 21,55
Kül g 1,22 1,22 1,22
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 77,00 77,00 77,00
Lif, toplam diyet g 0,23 0,23 0,23
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 26,94 26,94 26,94
Fruktoz g 25,78 25,78 25,78
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 3 3 3
Demir, Fe mg 0,25 0,25 0,25
Fosfor, P mg 69 69 69
Kalsiyum, Ca mg 20 20 20
Magnezyum, Mg mg 29 29 29
Potasyum, K mg 1102 1102 1102
Sodyum, Na mg 1 1 1
Çinko, Zn mg 0,37 0,37 0,37
Selenyum, Se µg 2,7 2,7 2,7
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.