ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0064
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 311 311 311
Enerji kJ 1299 1299 1299
Su g 20,95 20,95 20,95
Kül g 1,31 1,31 1,31
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 77,53 77,53 77,53
Lif, toplam diyet g 0,21 0,21 0,21
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 28,53 28,53 28,53
Fruktoz g 24,74 24,74 24,74
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,23 0,23 0,23
Tuz mg 6 6 6
Demir, Fe mg 0,93 0,93 0,93
Fosfor, P mg 75 75 75
Kalsiyum, Ca mg 31 31 31
Magnezyum, Mg mg 37 37 37
Potasyum, K mg 1162 1162 1162
Sodyum, Na mg 2 2 2
Çinko, Zn mg 0,43 0,43 0,43
Selenyum, Se µg 4,4 4,4 4,4
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.