ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0036
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 53 53 53
Enerji kJ 220 220 220
Su g 86,48 86,48 86,48
Kül g 0,43 0,43 0,43
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,05 0,05 0,05
Karbonhidrat g 13,03 13,03 13,03
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 4,84 4,84 4,84
Fruktoz g 5,42 5,42 5,42
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 14 14 14
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 306 306 306
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,13 0,13 0,13
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 0,4 0,4 0,4
L-askorbik asit mg 0,4 0,4 0,4
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.