ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0050
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 266 266 266
Enerji kJ 1111 1111 1111
Su g 30,79 30,79 30,79
Kül g 2,23 2,23 2,23
Protein g 1,50 1,50 1,50
Azot g 0,24 0,24 0,24
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 64,33 64,33 64,33
Lif, toplam diyet g 1,16 1,16 1,16
Sakaroz g 1,14 1,14 1,14
Glukoz g 22,74 22,74 22,74
Fruktoz g 21,57 21,57 21,57
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 10 10 10
Demir, Fe mg 0,29 0,29 0,29
Fosfor, P mg 174 174 174
Kalsiyum, Ca mg 71 71 71
Magnezyum, Mg mg 83 83 83
Potasyum, K mg 1993 1993 1993
Sodyum, Na mg 4 4 4
Çinko, Zn mg 1,07 1,07 1,07
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.