ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0101
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 385 385 385
Enerji kJ 1610 1610 1610
Su g 9,20 9,20 9,20
Kül g 2,37 2,37 2,37
Protein g 5,75 5,75 5,75
Azot g 0,92 0,92 0,92
Yağ, toplam g 7,64 7,64 7,64
Karbonhidrat g 71,52 71,52 71,52
Lif, toplam diyet g 3,52 3,52 3,52
Sakaroz g 16,74 16,74 16,74
Glukoz g 21,87 21,87 21,87
Fruktoz g 22,50 22,50 22,50
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 1,22 1,22 1,22
Tuz mg 15 15 15
Demir, Fe mg 2,45 2,45 2,45
Fosfor, P mg 197 197 197
Kalsiyum, Ca mg 79 79 79
Magnezyum, Mg mg 82 82 82
Potasyum, K mg 954 954 954
Sodyum, Na mg 6 6 6
Çinko, Zn mg 1,10 1,10 1,10
Selenyum, Se µg 5,5 5,5 5,5
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.