ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0099
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 395 395 395
Enerji kJ 1652 1652 1652
Su g 7,98 7,98 7,98
Kül g 2,27 2,27 2,27
Protein g 4,44 4,44 4,44
Azot g 0,71 0,71 0,71
Yağ, toplam g 7,26 7,26 7,26
Karbonhidrat g 77,83 77,83 77,83
Lif, toplam diyet g 0,22 0,22 0,22
Sakaroz g 15,57 15,57 15,57
Glukoz g 21,63 21,63 21,63
Fruktoz g 23,19 23,19 23,19
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 1,12 1,12 1,12
Tuz mg 7 7 7
Demir, Fe mg 2,24 2,24 2,24
Fosfor, P mg 114 114 114
Kalsiyum, Ca mg 99 99 99
Magnezyum, Mg mg 65 65 65
Potasyum, K mg 923 923 923
Sodyum, Na mg 3 3 3
Çinko, Zn mg 0,49 0,49 0,49
Selenyum, Se µg 2,8 2,8 2,8
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.