ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0086
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 353 353 353
Enerji kJ 1476 1476 1476
Su g 10,51 10,51 10,51
Kül g 0,09 0,09 0,09
Protein g 1,31 1,31 1,31
Azot g 0,21 0,21 0,21
Yağ, toplam g 0,33 0,33 0,33
Karbonhidrat g 84,49 84,49 84,49
Lif, toplam diyet g 3,27 3,27 3,27
Sakaroz g 10,99 10,99 10,99
Glukoz g 21,15 21,15 21,15
Fruktoz g 15,39 15,39 15,39
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 12,63 12,63 12,63
Tuz mg 16 16 16
Demir, Fe mg 0,11 0,11 0,11
Fosfor, P mg 12 12 12
Kalsiyum, Ca mg 11 11 11
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 12 12 12
Sodyum, Na mg 6 6 6
Çinko, Zn mg 0,04 0,04 0,04
Selenyum, Se µg 1,4 1,4 1,4
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.