ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0079
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 354 354 354
Enerji kJ 1479 1479 1479
Su g 10,04 10,04 10,04
Kül g 0,37 0,37 0,37
Protein g 0,31 0,31 0,31
Azot g 0,05 0,05 0,05
Yağ, toplam g 0,26 0,26 0,26
Karbonhidrat g 85,96 85,96 85,96
Lif, toplam diyet g 3,06 3,06 3,06
Sakaroz g 11,14 11,14 11,14
Glukoz g 20,78 20,78 20,78
Fruktoz g 15,48 15,48 15,48
Laktoz g 0,33 0,33 0,33
Maltoz g 12,87 12,87 12,87
Tuz mg 16 16 16
Demir, Fe mg 0,12 0,12 0,12
Fosfor, P mg 12 12 12
Kalsiyum, Ca mg 13 13 13
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 12 12 12
Sodyum, Na mg 7 7 7
Çinko, Zn mg 0,06 0,06 0,06
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.