ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0038
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 60 60 60
Enerji kJ 253 253 253
Su g 84,44 84,44 84,44
Kül g 0,42 0,42 0,42
Protein g 0,40 0,40 0,40
Azot g 0,06 0,06 0,06
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 14,64 14,64 14,64
Lif, toplam diyet g 0,11 0,11 0,11
Sakaroz g 0,22 0,22 0,22
Glukoz g 4,64 4,64 4,64
Fruktoz g 3,11 3,11 3,11
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 16 16 16
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 25 25 25
Kalsiyum, Ca mg 17 17 17
Magnezyum, Mg mg 16 16 16
Potasyum, K mg 324 324 324
Sodyum, Na mg 6 6 6
Çinko, Zn mg 0,05 0,05 0,05
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 46,8 46,8 46,8
L-askorbik asit mg 46,8 46,8 46,8
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.