ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0037
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 75 75 75
Enerji kJ 312 312 312
Su g 80,76 80,76 80,76
Kül g 0,16 0,16 0,16
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 18,23 18,23 18,23
Lif, toplam diyet g 0,85 0,85 0,85
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 3,11 3,11 3,11
Fruktoz g 2,99 2,99 2,99
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 1,26 1,26 1,26
Tuz mg 95 95 95
Demir, Fe mg 0,32 0,32 0,32
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 11 11 11
Magnezyum, Mg mg 2 2 2
Potasyum, K mg 75 75 75
Sodyum, Na mg 38 38 38
Çinko, Zn mg 0,05 0,05 0,05
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 71,2 71,2 71,2
L-askorbik asit mg 71,2 71,2 71,2
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.