ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0002
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 273 273 273
Enerji kJ 1144 1144 1144
Su g 30,44 30,44 30,44
Kül g 0,14 0,14 0,14
Protein g 0,19 0,19 0,19
Azot g 0,03 0,03 0,03
Yağ, toplam g 0,06 0,06 0,06
Karbonhidrat g 66,85 66,85 66,85
Lif, toplam diyet g 2,32 2,32 2,32
Sakaroz g 6,93 6,93 6,93
Glukoz g 22,06 22,06 22,06
Fruktoz g 14,00 14,00 14,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 14,66 14,66 14,66
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 8 8 8
Magnezyum, Mg mg 20 20 20
Potasyum, K mg 106 106 106
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.