ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0008
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 282 282 282
Enerji kJ 1182 1182 1182
Su g 28,22 28,22 28,22
Kül g 0,09 0,09 0,09
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 69,46 69,46 69,46
Lif, toplam diyet g 2,17 2,17 2,17
Sakaroz g 7,77 7,77 7,77
Glukoz g 18,20 18,20 18,20
Fruktoz g 13,54 13,54 13,54
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 12,98 12,98 12,98
Tuz mg 12 12 12
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 6 6 6
Magnezyum, Mg mg 4 4 4
Potasyum, K mg 39 39 39
Sodyum, Na mg 5 5 5
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,6 2,6 2,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.