ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0011
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 272 272 272
Enerji kJ 1138 1138 1138
Su g 30,72 30,72 30,72
Kül g 0,15 0,15 0,15
Protein g 0,19 0,19 0,19
Azot g 0,03 0,03 0,03
Yağ, toplam g 0,10 0,10 0,10
Karbonhidrat g 66,29 66,29 66,29
Lif, toplam diyet g 2,55 2,55 2,55
Sakaroz g 16,78 16,78 16,78
Glukoz g 23,39 23,39 23,39
Fruktoz g 16,51 16,51 16,51
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,04 0,04 0,04
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 6 6 6
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 41 41 41
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,7 2,7 2,7
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.