TURKISH FOOD COMPOSITION DATABASE
Türkomp Food Code :
09.02.0011
Scientific name :
Local name :
Nitrogen Factor :
6,25
Oil Conversion Factor :
0,8000
The component values are for an edible 100 g of food.
Component Unit Ort. Average Min.Minimum Maks.Maksimin
Energy kcal 272 272 272
Energy kJ 1138 1138 1138
Water g 30,72 30,72 30,72
Ash g 0,15 0,15 0,15
Protein g 0,19 0,19 0,19
Nitrogen g 0,03 0,03 0,03
Fat, total g 0,10 0,10 0,10
Carbohydrate g 66,29 66,29 66,29
Fiber, total dietary g 2,55 2,55 2,55
Saccharose g 16,78 16,78 16,78
Glucose g 23,39 23,39 23,39
Fructose g 16,51 16,51 16,51
Lactose g 0,00 0,00 0,00
Maltose g 0,00 0,00 0,00
Salt mg 0 0 0
Iron, Fe mg 0,04 0,04 0,04
Phosphorus, P mg 0 0 0
Calcium, Ca mg 6 6 6
Magnesium, Mg mg 6 6 6
Potassium, K mg 41 41 41
Sodium, Na mg 0 0 0
Zinc, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenium, Se µg 2,7 2,7 2,7
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.