ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0013
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 285 285 285
Enerji kJ 1191 1191 1191
Su g 28,14 28,14 28,14
Kül g 0,12 0,12 0,12
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,06 0,06 0,06
Karbonhidrat g 70,27 70,27 70,27
Lif, toplam diyet g 1,35 1,35 1,35
Sakaroz g 6,00 6,00 6,00
Glukoz g 21,55 21,55 21,55
Fruktoz g 15,66 15,66 15,66
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 13,51 13,51 13,51
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 13 13 13
Magnezyum, Mg mg 5 5 5
Potasyum, K mg 55 55 55
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.