ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0154
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 316 316 316
Enerji kJ 1323 1323 1323
Su g 20,39 20,39 20,39
Kül g 0,04 0,04 0,04
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 78,49 78,49 78,49
Lif, toplam diyet g 1,08 1,08 1,08
Sakaroz g 7,09 7,09 7,09
Glukoz g 21,37 21,37 21,37
Fruktoz g 14,20 14,20 14,20
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 15,05 15,05 15,05
Tuz mg 22 22 22
Demir, Fe mg 0,15 0,15 0,15
Fosfor, P mg 10 10 10
Kalsiyum, Ca mg 7 7 7
Magnezyum, Mg mg 1 1 1
Potasyum, K mg 9 9 9
Sodyum, Na mg 9 9 9
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.