ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0024
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 282 282 282
Enerji kJ 1182 1182 1182
Su g 28,48 28,48 28,48
Kül g 0,27 0,27 0,27
Protein g 0,19 0,19 0,19
Azot g 0,03 0,03 0,03
Yağ, toplam g 0,06 0,06 0,06
Karbonhidrat g 69,59 69,59 69,59
Lif, toplam diyet g 1,41 1,41 1,41
Sakaroz g 12,72 12,72 12,72
Glukoz g 19,21 19,21 19,21
Fruktoz g 13,15 13,15 13,15
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 11,17 11,17 11,17
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 12 12 12
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 34 34 34
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 2,6 2,6 2,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.