ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0031
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 265 265 265
Enerji kJ 1109 1109 1109
Su g 33,34 33,34 33,34
Kül g 0,20 0,20 0,20
Protein g 0,13 0,13 0,13
Azot g 0,02 0,02 0,02
Yağ, toplam g 0,22 0,22 0,22
Karbonhidrat g 65,14 65,14 65,14
Lif, toplam diyet g 0,98 0,98 0,98
Sakaroz g 17,38 17,38 17,38
Glukoz g 14,90 14,90 14,90
Fruktoz g 12,94 12,94 12,94
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 9,21 9,21 9,21
Tuz mg 15 15 15
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 28 28 28
Kalsiyum, Ca mg 27 27 27
Magnezyum, Mg mg 13 13 13
Potasyum, K mg 114 114 114
Sodyum, Na mg 6 6 6
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.