ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0039
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 258 258 258
Enerji kJ 1080 1080 1080
Su g 34,24 34,24 34,24
Kül g 0,09 0,09 0,09
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 63,32 63,32 63,32
Lif, toplam diyet g 2,29 2,29 2,29
Sakaroz g 31,39 31,39 31,39
Glukoz g 14,15 14,15 14,15
Fruktoz g 10,91 10,91 10,91
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 5,55 5,55 5,55
Tuz mg 14 14 14
Demir, Fe mg 0,14 0,14 0,14
Fosfor, P mg 2 2 2
Kalsiyum, Ca mg 22 22 22
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 20 20 20
Sodyum, Na mg 5 5 5
Çinko, Zn mg 0,02 0,02 0,02
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.