ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0042
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 269 269 269
Enerji kJ 1124 1124 1124
Su g 32,28 32,28 32,28
Kül g 0,18 0,18 0,18
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,10 0,10 0,10
Karbonhidrat g 66,34 66,34 66,34
Lif, toplam diyet g 1,04 1,04 1,04
Sakaroz g 17,36 17,36 17,36
Glukoz g 15,28 15,28 15,28
Fruktoz g 12,99 12,99 12,99
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 9,19 9,19 9,19
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,12 0,12 0,12
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 7 7 7
Magnezyum, Mg mg 4 4 4
Potasyum, K mg 78 78 78
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,03 0,03 0,03
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.