ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0041
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 58 58 58
Enerji kJ 241 241 241
Su g 85,23 85,23 85,23
Kül g 0,18 0,18 0,18
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 14,23 14,23 14,23
Lif, toplam diyet g 0,36 0,36 0,36
Sakaroz g 0,20 0,20 0,20
Glukoz g 5,61 5,61 5,61
Fruktoz g 6,58 6,58 6,58
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 11 11 11
Demir, Fe mg 0,28 0,28 0,28
Fosfor, P mg 12 12 12
Kalsiyum, Ca mg 8 8 8
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 150 150 150
Sodyum, Na mg 5 5 5
Çinko, Zn mg 0,08 0,08 0,08
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.