ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0012
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 400 400 400
Enerji kJ 1672 1672 1672
Su g 0,03 0,03 0,03
Kül g 0,05 0,05 0,05
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 99,92 99,92 99,92
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 98,80 98,80 98,80
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 35 35 35
Demir, Fe mg 0,14 0,14 0,14
Fosfor, P mg 16 16 16
Kalsiyum, Ca mg 1 1 1
Magnezyum, Mg mg 0 0 0
Potasyum, K mg 4 4 4
Sodyum, Na mg 14 14 14
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.