ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
10.02.0013
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 399 399 399
Enerji kJ 1671 1671 1671
Su g 0,04 0,04 0,04
Kül g 0,14 0,14 0,14
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 99,82 99,82 99,82
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 96,41 96,41 96,41
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 45 45 45
Demir, Fe mg 0,60 0,60 0,60
Fosfor, P mg 16 16 16
Kalsiyum, Ca mg 16 16 16
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 58 58 58
Sodyum, Na mg 18 18 18
Çinko, Zn mg 0,10 0,10 0,10
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.